::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::Loading , please wait ...

انجمن کدستانMoisrex

MoisrexMoisrex.rozblog.com
زمان جاریtime : دوشنبه 29 آبان 1396 - 10:37 بعد از ظهر
نام کاربریusername : پسوردpassword : یاor عضویتregister | رمز عبور را فراموش کردمForgot your password?
شما در سایت ما ثبت نام نکرده اید و یا وارد اکانت کاربری خود نشده اید. از شما خواهشمند هستیم You are not log in to site. Please وارد شویدlogin یاor ثبت نام کنیدregister .
چند سوال در مورد سی شارپ
تعداد بازدیدvisits : 179
erfanlink آفلاین



ارسال هاAnswers : 1688
عضویتRegistration date : 11 /10 /1391
حمایت کردهThanks : 3284
حمایت شدهThanked : 598
چند سوال در مورد سی شارپ


دلیل استفاده نکردن یا کردن متد چیه؟


چرا از تابع استفاده کنیم

تعریف هر دوشون رو هم بگید
باتشکر


و البته طریقه صحیح تعریفشون




از کلمه out و ref در کجاها استفاده میکنیم؟



شنبه 29 شهریور 1393 - 17:14
وب کاربرUser's blog ارسال پیامsend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
erfanlink آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 1688
عضویتRegistration date : 11 /10 /1391
حمایت کردهthanks : 3284
حمایت شدهThanked : 598
پاسخAnswer 1 : چند سوال در مورد سی شارپ
و ما همچنان منتظر پاسخ
شنبه 29 شهریور 1393 - 19:26
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
ariaman5 آفلاین




ارسال‌هاAsnwers : 1850
عضویتRegistration date : 5 /7 /1391
حمایت کردهthanks : 1008
حمایت شدهThanked : 338
پاسخAnswer 2 : چند سوال در مورد سی شارپ
چون تابع برنامه نویسی رو آسون تر میکنه و در برنامه های بزرگ خیلی کمک میکنه :|

شنبه 29 شهریور 1393 - 20:10
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
eghbal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 2028
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهthanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
پاسخAnswer 4 : چند سوال در مورد سی شارپ
نقل قول از erfanlink


دلیل استفاده نکردن یا کردن متد چیه؟



تقسیم وظایف! مثلا شما یه رباط داری! رباط باید راه بره دیگه! خب پس یه کلاس _ تابع به نام "راه رفتن" داریم! توی راه رفتن باید سرعت باشه! پس یه متد هم توی کلاس "راه رفتن " به نام سرعت داریم که باید توش عواملی مثل تایید سرعت باشه!
خب بدون این ها هم میشه! اما برنامه از خوانایی میافته!



چرا از تابع استفاده کنیم

تابع مثل یه قالبه!
شما فرض کن کوزه گری! به شما میگن 1000 تا کوزه بساز! میتونی 1 قالب بسازی 1000 بار از روش نمونه بسازی و یا 1000 بار تمام کارهای یه کوزه را انجام بدی!
خب برای کامپیوتر هم آسون تره دیگه!



تعریف هر دوشون رو هم بگید
کد:


class moisrex {

public int a{

این الان یه متده که باید یه خروجی از جنس اینتیجر بگردونه!

retern a;
}

}

main{

moisrex s= new moisrex();
console.writeline(s.a);

داره خروجی تابع آ را در کلاس مویزرکس چاپ میکنه!
}


باتشکر


و البته طریقه صحیح تعریفشون

عزیزم اگر هر سوالی داشتید بهتره به کلاس برید!
تعریف این ها و مفهوم رفرنس تایپ ها و.... همین طوری نیست البته از سایت شخصی من هم میتونید دنبال کنید
با تشکر



از کلمه out و ref در کجاها استفاده میکنیم؟

....



به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

شنبه 29 شهریور 1393 - 21:01
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : farnam -
erfanlink آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 1688
عضویتRegistration date : 11 /10 /1391
حمایت کردهthanks : 3284
حمایت شدهThanked : 598
پاسخAnswer 5 : چند سوال در مورد سی شارپ
شی رو به خاطر کلاس تعریف کردی دیگه؟



شنبه 29 شهریور 1393 - 23:11
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
eghbal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 2028
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهthanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
پاسخAnswer 6 : چند سوال در مورد سی شارپ
باید از یه کلاس همواره یه نمونه ساخت!
مثلا میگیم eghbal از جنس کلاس sorat هستش!
پس یه eghbal بساز.
کد:


sorat eghba = new sorat ();


و مثلا حالا توی کلاس sorat یه متدی به نام کوفت داریم! میخوایم اون متد اجرا بشه!
پس باید از توی نمونه ای که ساختیم آدرس بدیم! هر نمونه تمام خواص اون کلاس رو داره
پس مثلا الان توی ehbal هم متد کوفت هست!
پس میشه:
کد:

eghbal.koft;


به همین سادگی! بازم دارم میگم این جور برنامه نویسی های تحت .net بهتره یه کلاسی چیزی آدم بره
به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

یکشنبه 30 شهریور 1393 - 16:01
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (2) : farnam - erfanlink -
eghbal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 2028
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهthanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
پاسخAnswer 7 : چند سوال در مورد سی شارپ
من گشنه مرده تشکر نیستم اما با این اینترنت موبایل وقتی برات میرم توی دفترچه یاد داشت کد مینویسم توقع دارم که 1 تشکر ازم بکنی...
توجه که دیگه اینترنتی ندارم! و با موبایل 4.3 اینچی میام! توی اون صفحه شما ها عمرا بتونید هیچی تایپ کنید
به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

یکشنبه 30 شهریور 1393 - 16:02
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (2) : farnam - erfanlink -
erfanlink آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 1688
عضویتRegistration date : 11 /10 /1391
حمایت کردهthanks : 3284
حمایت شدهThanked : 598
پاسخAnswer 8 : چند سوال در مورد سی شارپ
نبودم تازه اومدم دیدم
یکشنبه 30 شهریور 1393 - 16:37
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


moisrex
درباره ماAbout us لینک های ماOur links کلمات کلیدیKeywords
انجمن تخصصی کدستان ، ساخته شده توسط فردی با نام مستعار Moisrex می باشد.This forum designed by a person who called Moisrex.

ایمیلE-mail : Moisrex @ Gmail.com
کدستان,انجمن کدستان,کدنویسی,انجمن پشتیبانی,فروم,رزبلاگ,آموزش کدنویسی,درخواست کد
تمامی حقوق این انجمن مربوط به همین انجمن می باشد | طراحی قالبCopyright (c) By Moisrex , All rights reserved | Desiger : Moisrex