::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::Loading , please wait ...

انجمن کدستانMoisrex

MoisrexMoisrex.rozblog.com
زمان جاریtime : جمعه 04 تیر 1400 - 12:14 بعد از ظهر
نام کاربریusername : پسوردpassword : یاor عضویتregister | رمز عبور را فراموش کردمForgot your password?
شما در سایت ما ثبت نام نکرده اید و یا وارد اکانت کاربری خود نشده اید. از شما خواهشمند هستیم You are not log in to site. Please وارد شویدlogin یاor ثبت نام کنیدregister .
سوال در مورد سرعت بارگذاری 2 نوع کدنویسی
تعداد بازدیدvisits : 451
eghbal آفلاین



ارسال هاAnswers : 2030
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهThanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
سوال در مورد سرعت بارگذاری 2 نوع کدنویسی
سلام
دوستان اگر من یه کلاس داشته باشم و بخوام با اون کلاس یه سری چیز رو تعیین کنم بهتره که دونه دونه از توی main به کلاس ورودی ها رو بدم و یا از توی خود کلاس بدون گرفتن ورودی از main فقط خروجی تحویل بدم؟
برای مثال این 2 تا برنامه یه کار رو میکنه! اعداد اول از 1 تا 20 رو چاپ میکنه!
کدوم سرع تره؟

کد:

class project
{
static void Main()
{
int b = 0;
for (int j = 1; j < 20; j++)
{
b = 0;
for (int i = 1; i <= j; i++)
{

if (j % i == 0)
{
b++;
}
}
if (b == 2)
{
System.Console.WriteLine(j);
}
}


}
}










کد:

class aval
{
public bool isprime(int a){
int b=0;
for (int i=1;i<=a;i++)
{

if(a%i==0)
{
b++;
}
}
if(b==2)
{
return true;
}
return false;

}
}

class project
{
static void Main()
{
aval s = new aval();
bool h;

for (int j = 1; j < 20; j++)
{
h = s.isprime(j);

if (h == true)
{
System.Console.WriteLine(j);
}

}
}
}









الان میشه بگید کدوم بهتره؟ الان یه برنامه بخوام بنویسم که خیلی بزرگه ! باید 10 تا کلاس بنویسم و یا مثلا همه رو توی 10 تا متد بیارم؟
با یه کلاس؟
یا توی خود main اصلا بنویسم؟
اگر کسی میدونه یکم توضیح بده
به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

دوشنبه 09 تیر 1393 - 22:51
وب کاربرUser's blog ارسال پیامsend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
eghbal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 2030
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهthanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
پاسخAnswer 1 : سوال در مورد سرعت بارگذاری 2 نوع کدنویسی
درضمن برنامه c# هست!!!
به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

دوشنبه 09 تیر 1393 - 22:54
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
ariaman5 آفلاین




ارسال‌هاAsnwers : 1837
عضویتRegistration date : 5 /7 /1391
حمایت کردهthanks : 1008
حمایت شدهThanked : 338
پاسخAnswer 2 : سوال در مورد سرعت بارگذاری 2 نوع کدنویسی
دوم بهتره .

کار رو راحت تر و سریع تر میکنه .
برنامت هم بزرگه پس روش دوم .



دوشنبه 09 تیر 1393 - 23:01
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
eghbal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 2030
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهthanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
پاسخAnswer 3 : سوال در مورد سرعت بارگذاری 2 نوع کدنویسی
خب حالا من روش دوم رو هم کار کنم به نظر برنامه ام بزرگ باشه مثلا 10 قسمتی!
10 تا کلاس جدا تعریف کنم با 1 متد!
یا 1 کلاس با 10 متد؟
توی آدرس دهی و تعریف متغیر یکم فرق میکنه!
فکر کنم روش دوم توی جا بهتر باشه!
آخه 10 متغیر باید تعریف کنم!!
حالا مطمئن نیستم دقیقش رو میگی؟
به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

دوشنبه 09 تیر 1393 - 23:03
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
ariaman5 آفلاین




ارسال‌هاAsnwers : 1837
عضویتRegistration date : 5 /7 /1391
حمایت کردهthanks : 1008
حمایت شدهThanked : 338
پاسخAnswer 4 : سوال در مورد سرعت بارگذاری 2 نوع کدنویسی
نقل قول از eghbal2
خب حالا من روش دوم رو هم کار کنم به نظر برنامه ام بزرگ باشه مثلا 10 قسمتی!
10 تا کلاس جدا تعریف کنم با 1 متد!
یا 1 کلاس با 10 متد؟
توی آدرس دهی و تعریف متغیر یکم فرق میکنه!
فکر کنم روش دوم توی جا بهتر باشه!
آخه 10 متغیر باید تعریف کنم!!
حالا مطمئن نیستم دقیقش رو میگی؟

به نظر من 10 تا کلاس با یه متد بهتره .
چون یک متد دارن کار سریع تره .
منم مطمئن نیستم اما نظرم اینه .
جدا هیچ جا درباره این که کدوم بهتره چیزی نخوندم :دی
دوشنبه 09 تیر 1393 - 23:14
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


moisrex
درباره ماAbout us لینک های ماOur links کلمات کلیدیKeywords
انجمن تخصصی کدستان ، ساخته شده توسط فردی با نام مستعار Moisrex می باشد.This forum designed by a person who called Moisrex.

ایمیلE-mail : Moisrex @ Gmail.com
کدستان,انجمن کدستان,کدنویسی,انجمن پشتیبانی,فروم,رزبلاگ,آموزش کدنویسی,درخواست کد
تمامی حقوق این انجمن مربوط به همین انجمن می باشد | طراحی قالبCopyright (c) By Moisrex , All rights reserved | Desiger : Moisrex