::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::Loading , please wait ...

انجمن کدستانMoisrex

MoisrexMoisrex.rozblog.com
زمان جاریtime : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 - 11:09 بعد از ظهر
نام کاربریusername : پسوردpassword : یاor عضویتregister | رمز عبور را فراموش کردمForgot your password?
شما در سایت ما ثبت نام نکرده اید و یا وارد اکانت کاربری خود نشده اید. از شما خواهشمند هستیم You are not log in to site. Please وارد شویدlogin یاor ثبت نام کنیدregister .
سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
تعداد بازدیدvisits : 1063
goldencube آفلاین



عضویتRegistration date : 10 /10 /-622
سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
سلام
من یه لینک تعریف کردم بعد گفتم اگه کلیک کرد این تابع اجرا شود:
کد:
function open(adress,name) {$(".apps").append("<div class='win "+ name +"'><div class='close'>x</div><div class='maximize'>▄</div><div class='minimize'>_</div><iframe src='" + adress + "' class='win_body'></iframe></div>");{


تو این تابع یک ایفریم درست میشه.
ولی وقتی اجرا میکنم بعد از اینکه لینک رو کلیک کردم صفحه کامل سفید میشه.
شنبه 11 مرداد 1393 - 12:17
ارسال پیامsend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
admin آفلاین


مدیریت

ارسال‌هاAsnwers : 7206
عضویتRegistration date : 18 /10 /1390
حمایت کردهthanks : 4361
حمایت شدهThanked : 3281
پاسخAnswer 1 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
کد:
function open(adress,name) {
$(".apps").append("<div class='win "+ name +"'><div class='close'>x</div><div class='maximize'>▄</div><div class='minimize'>_</div><iframe src='" + adress + "' class='win_body'></iframe></div>");
}

مشکل چیه؟
اون دکمه هه توی یه تگ فرم هست؟
با تشکر

!Whatever you DISRESPECT, you'll never have the ability to ACCESS
شنبه 11 مرداد 1393 - 12:23
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
goldencube آنلاین آفلاین
[avatar_answergoldencube]
[starsgoldencube]
[rankinggoldencube]

ارسال‌هاAsnwers : [Count_Allgoldencube]
عضویتRegistration date : [registerdategoldencube]
محل زندگیLiving position : [citygoldencube]
سنAge : [age_answergoldencube]
شناسه یاهوYahoo ID : [yahoogoldencube]
تعداد اخطارWarnings : [warninggoldencube]
حمایت کردهthanks : [thanksgoldencube]
حمایت شدهThanked : [thanksgoldencube]
پاسخAnswer 2 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
نه یک a هست فقط که با آن کلیک به این تابع اومده
[emzagoldencube]
شنبه 11 مرداد 1393 - 12:25
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
adv-coder آنلاین آفلاین
[avatar_answeradv-coder]
[starsadv-coder]
[rankingadv-coder]

ارسال‌هاAsnwers : [Count_Alladv-coder]
عضویتRegistration date : [registerdateadv-coder]
محل زندگیLiving position : [cityadv-coder]
سنAge : [age_answeradv-coder]
شناسه یاهوYahoo ID : [yahooadv-coder]
تعداد اخطارWarnings : [warningadv-coder]
حمایت کردهthanks : [thanksadv-coder]
حمایت شدهThanked : [thanksadv-coder]
پاسخAnswer 3 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
فرم تعریف کن بعد لینک آیفریم بده سابمیت کن
[emzaadv-coder]
شنبه 11 مرداد 1393 - 12:27
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
goldencube آنلاین آفلاین
[avatar_answergoldencube]
[starsgoldencube]
[rankinggoldencube]

ارسال‌هاAsnwers : [Count_Allgoldencube]
عضویتRegistration date : [registerdategoldencube]
محل زندگیLiving position : [citygoldencube]
سنAge : [age_answergoldencube]
شناسه یاهوYahoo ID : [yahoogoldencube]
تعداد اخطارWarnings : [warninggoldencube]
حمایت کردهthanks : [thanksgoldencube]
حمایت شدهThanked : [thanksgoldencube]
پاسخAnswer 4 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
وقتی همین تابع رو تو کنسول کروم تست کردم جواب داد ولی نمیدونم چرا این انجوریه؟؟؟
کد:
<a onclick="open('c://','explorer')"><img class="taskbar_app" src="img/explorer.png" style="left:52px;"></a>

[emzagoldencube]
شنبه 11 مرداد 1393 - 12:41
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
admin آفلاین


مدیریت

ارسال‌هاAsnwers : 7206
عضویتRegistration date : 18 /10 /1390
حمایت کردهthanks : 4361
حمایت شدهThanked : 3281
پاسخAnswer 5 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
اولا که آدرس c:// نداریم
دوما href رو برابر javascript:void(0) قرار بده
سوما فکر نکنم حل بشه مشکل :دی
با تشکر

!Whatever you DISRESPECT, you'll never have the ability to ACCESS
شنبه 11 مرداد 1393 - 12:54
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
goldencube آنلاین آفلاین
[avatar_answergoldencube]
[starsgoldencube]
[rankinggoldencube]

ارسال‌هاAsnwers : [Count_Allgoldencube]
عضویتRegistration date : [registerdategoldencube]
محل زندگیLiving position : [citygoldencube]
سنAge : [age_answergoldencube]
شناسه یاهوYahoo ID : [yahoogoldencube]
تعداد اخطارWarnings : [warninggoldencube]
حمایت کردهthanks : [thanksgoldencube]
حمایت شدهThanked : [thanksgoldencube]
پاسخAnswer 6 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
شما ببخشید:دی
کد:
C:/

[emzagoldencube]
شنبه 11 مرداد 1393 - 16:41
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
goldencube آنلاین آفلاین
[avatar_answergoldencube]
[starsgoldencube]
[rankinggoldencube]

ارسال‌هاAsnwers : [Count_Allgoldencube]
عضویتRegistration date : [registerdategoldencube]
محل زندگیLiving position : [citygoldencube]
سنAge : [age_answergoldencube]
شناسه یاهوYahoo ID : [yahoogoldencube]
تعداد اخطارWarnings : [warninggoldencube]
حمایت کردهthanks : [thanksgoldencube]
حمایت شدهThanked : [thanksgoldencube]
پاسخAnswer 7 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
بعد این سورس بخش html اش هست
که تابع هم توی توی js/script.js هست
بعد document.ready هم داره تو اسکریپته.
شاید عقب جلو کردن جای تگ های اسکریپت درستش کنه
ممکنه که تابع append صفحه رو ریفرش کنه؟

[emzagoldencube]
شنبه 11 مرداد 1393 - 17:09
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
goldencube آنلاین آفلاین
[avatar_answergoldencube]
[starsgoldencube]
[rankinggoldencube]

ارسال‌هاAsnwers : [Count_Allgoldencube]
عضویتRegistration date : [registerdategoldencube]
محل زندگیLiving position : [citygoldencube]
سنAge : [age_answergoldencube]
شناسه یاهوYahoo ID : [yahoogoldencube]
تعداد اخطارWarnings : [warninggoldencube]
حمایت کردهthanks : [thanksgoldencube]
حمایت شدهThanked : [thanksgoldencube]
پاسخAnswer 8 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
up
[emzagoldencube]
شنبه 11 مرداد 1393 - 21:35
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
admin آفلاین


مدیریت

ارسال‌هاAsnwers : 7206
عضویتRegistration date : 18 /10 /1390
حمایت کردهthanks : 4361
حمایت شدهThanked : 3281
پاسخAnswer 9 : سوال در مورد آیفریم و جیکوئری
یه عکس از اون صفحه ای که رفرش میشه بگیر شاید رفرش نمیشه ...
با تشکر

!Whatever you DISRESPECT, you'll never have the ability to ACCESS
یکشنبه 12 مرداد 1393 - 06:33
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


moisrex
درباره ماAbout us لینک های ماOur links کلمات کلیدیKeywords
انجمن تخصصی کدستان ، ساخته شده توسط فردی با نام مستعار Moisrex می باشد.This forum designed by a person who called Moisrex.

ایمیلE-mail : Moisrex @ Gmail.com
کدستان,انجمن کدستان,کدنویسی,انجمن پشتیبانی,فروم,رزبلاگ,آموزش کدنویسی,درخواست کد
تمامی حقوق این انجمن مربوط به همین انجمن می باشد | طراحی قالبCopyright (c) By Moisrex , All rights reserved | Desiger : Moisrex