::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::Loading , please wait ...

انجمن کدستانMoisrex

MoisrexMoisrex.rozblog.com
زمان جاریtime : سه شنبه 12 مرداد 1400 - 12:50 بعد از ظهر
نام کاربریusername : پسوردpassword : یاor عضویتregister | رمز عبور را فراموش کردمForgot your password?
شما در سایت ما ثبت نام نکرده اید و یا وارد اکانت کاربری خود نشده اید. از شما خواهشمند هستیم You are not log in to site. Please وارد شویدlogin یاor ثبت نام کنیدregister .
12»
یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
تعداد بازدیدvisits : 403
reza-90 آفلاین



ارسال هاAnswers : 146
عضویتRegistration date : 15 /11 /1391
حمایت کردهThanks : 48
حمایت شدهThanked : 21
یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
سلام
یه کد میخوام که با اون کاربر بتونه فونت وبلاگو تغییر بده مثلا فونت اصلی وبلاگ tahoma باشه بعد بتونه تغییرش بده به B yekan یا ...
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 19:45
ارسال پیامsend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
amireza1 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 384
عضویتRegistration date : 23 /10 /1392
حمایت کردهthanks : 250
حمایت شدهThanked : 391
پاسخAnswer 1 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
آدرس سایت رو بده..

من میتونم
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 20:19
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : reza-90 -
mahan12 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 743
عضویتRegistration date : 21 /5 /1391
حمایت کردهthanks : 444
حمایت شدهThanked : 687
پاسخAnswer 2 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
کد:
<style>body { font-family: b yekan;}</style>


اینو بزار .. ببین درست میشه یا نه
(.) (.)

----------
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 20:26
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : reza-90 -
reza-90 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 146
عضویتRegistration date : 15 /11 /1391
حمایت کردهthanks : 48
حمایت شدهThanked : 21
پاسخAnswer 3 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
1: آدرس سایتم برای چیه؟
2: داداش من میخوام کاربر بتونه خودش تغییر بده اینو که خودم بلدم...
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 20:45
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
amireza1 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 384
عضویتRegistration date : 23 /10 /1392
حمایت کردهthanks : 250
حمایت شدهThanked : 391
پاسخAnswer 4 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
صبر کن دارم مینویسم
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 20:54
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : reza-90 -
reza-90 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 146
عضویتRegistration date : 15 /11 /1391
حمایت کردهthanks : 48
حمایت شدهThanked : 21
پاسخAnswer 5 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
ممنون
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 20:58
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
amireza1 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 384
عضویتRegistration date : 23 /10 /1392
حمایت کردهthanks : 250
حمایت شدهThanked : 391
پاسخAnswer 6 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
داداش این کد رو ببین اگه متوجه نشدی کد قالبت رو بده برات جا گذاری کنم..


کد:
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head> <title>Untitled</title> <style> body{ font-family:tahoma; }</style>

<script> function font_yekan() { document.getElementById("body").style.fontFamily='b yekan'} function font_helal() { document.getElementById("body").style.fontFamily='b helal'} </script></head>
<body id="body">متن تست<br><br><button onclick="font_yekan()" >b yekan</button><br><button onclick="font_helal()" >b helal </button>
</body>
</html>

دوشنبه 20 مرداد 1393 - 21:01
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : reza-90 -
amireza1 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 384
عضویتRegistration date : 23 /10 /1392
حمایت کردهthanks : 250
حمایت شدهThanked : 391
پاسخAnswer 7 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
داداش ادیتور کد اینجا خرابه یعنی کدرو نامرتب نشون میده...
شما کد قالبت رو بده برات بزارم
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 21:05
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : reza-90 -
reza-90 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 146
عضویتRegistration date : 15 /11 /1391
حمایت کردهthanks : 48
حمایت شدهThanked : 21
پاسخAnswer 8 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
ممنون داداش بلدم بقیشو مرسی...+تشکر
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 21:09
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : amireza1 -
amireza1 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 384
عضویتRegistration date : 23 /10 /1392
حمایت کردهthanks : 250
حمایت شدهThanked : 391
پاسخAnswer 9 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
اینم به درخواست شما
به صورت لیستی هست
کد:

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head> <title>Untitled</title> <style> body{ font-family:b yekan;
}</style>
<script>function body_font(){var name_font=document.getElementById("name_font").value; document.getElementById("body").style.fontFamily=''+name_font+''}
</script></head>
<body id="body">
متن تست
<br><select id="name_font" onclick="body_font()" ><option value="b yekan">b yekan</option><option value="b helal">b helal</option>

</select></body>
</html>


کمک دیگه ای از دستم بر اومد بگو
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 21:39
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
reza-90 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 146
عضویتRegistration date : 15 /11 /1391
حمایت کردهthanks : 48
حمایت شدهThanked : 21
پاسخAnswer 10 : یه کد ساده میخوام لطفا بیا تو...
یه چیز دیگه میخوام...
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 21:41
ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
12»






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


moisrex
درباره ماAbout us لینک های ماOur links کلمات کلیدیKeywords
انجمن تخصصی کدستان ، ساخته شده توسط فردی با نام مستعار Moisrex می باشد.This forum designed by a person who called Moisrex.

ایمیلE-mail : Moisrex @ Gmail.com
کدستان,انجمن کدستان,کدنویسی,انجمن پشتیبانی,فروم,رزبلاگ,آموزش کدنویسی,درخواست کد
تمامی حقوق این انجمن مربوط به همین انجمن می باشد | طراحی قالبCopyright (c) By Moisrex , All rights reserved | Desiger : Moisrex