::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::Loading , please wait ...

انجمن کدستانMoisrex

MoisrexMoisrex.rozblog.com
زمان جاریtime : سه شنبه 25 خرداد 1400 - 4:55 قبل از ظهر
نام کاربریusername : پسوردpassword : یاor عضویتregister | رمز عبور را فراموش کردمForgot your password?
شما در سایت ما ثبت نام نکرده اید و یا وارد اکانت کاربری خود نشده اید. از شما خواهشمند هستیم You are not log in to site. Please وارد شویدlogin یاor ثبت نام کنیدregister .
لود کردن یک صفحه
تعداد بازدیدvisits : 976
rjrmaku آفلاین



ارسال هاAnswers : 752
عضویتRegistration date : 4 /12 /1391
حمایت کردهThanks : 203
حمایت شدهThanked : 183
لود کردن یک صفحه
سلام
یک صفحه داریم که توش مثلا یوزر و پسورد نود 32 نوشته شده آیا با جاوا اسکریپت میشه این نوشته ها رو در آورد
که بشه باهاش ابزار یوزر پسورد نود 32 ساخت
کد php ایش رو دارم ولی اگه با جاوا هم میشه کدش چی میشه

مثلا
Username:EAV-0141564428

Password:m5e8vdhtbx

Username:EAV-0141554055

Password:7uma3sc3v6

Username:EAV-0141554059

Password:tj757r6r5v

Username:EAV-0141562654

Password:b3rc9ccped

Username:TRIAL-0141925207

Password:xenfn34bsc

Username:TRIAL-0141925229

Password:6d3x6t4arx

Username:TRIAL-0141926155

Password:tafu335dj2
یا توی یک صفحه چند تا ایمیل درج شده لینک صفحه رو بدیم به اینپوت دکمه رو کلیک کنیم ایمیل ها رو برامون در بیاره







چهارشنبه 03 تیر 1394 - 20:56
وب کاربرUser's blog ارسال پیامsend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
smaeal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 10648
عضویتRegistration date : 18 /11 /1392
حمایت کردهthanks : 18906
حمایت شدهThanked : 5424
پاسخAnswer 1 : درآوردن متنی خاص از یک صفحه
با آجاکس میشه...
اما اون صفحه باید دسترسی سرور بده...که با این میتونی تست کنی...
کد:
<script>
function functions(address){
document.getElementById('id').innerHTML='<center>در حال بارگیری ...</center>';
var xmlhttp=window.XMLHttpRequest?new XMLHttpRequest():new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
xmlhttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200){
code=xmlhttp.responseText;
document.getElementById('id').innerHTML=code;
}
}
xmlhttp.open('GET',address,true);
xmlhttp.send();
}
</script>
<div id="id"></div>

به جای address آدرس اون صفحه رو وارد کن...
بعدش دکمه رو بزن...
اگه اون صفحه رو لود کرد که میشه...
اگه لود نکرد نمیشه...
موفق باشی...

===================================================
برای تشکر از دکمه « سپاسگزارم » استفاده نمایید
چهارشنبه 03 تیر 1394 - 20:57
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
smaeal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 10648
عضویتRegistration date : 18 /11 /1392
حمایت کردهthanks : 18906
حمایت شدهThanked : 5424
پاسخAnswer 2 : لود کردن یک صفحه
اگه شد نگه دار برم بعد افطار میام میگم...
اگه نشد که تشکر بزن و تمام...:دی

===================================================
برای تشکر از دکمه « سپاسگزارم » استفاده نمایید
چهارشنبه 03 تیر 1394 - 20:58
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
rjrmaku آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 752
عضویتRegistration date : 4 /12 /1391
حمایت کردهthanks : 203
حمایت شدهThanked : 183
پاسخAnswer 3 : لود کردن یک صفحه
برو بیا اینجوری نمیدونم چی به چیه






چهارشنبه 03 تیر 1394 - 21:05
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
smaeal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 10648
عضویتRegistration date : 18 /11 /1392
حمایت کردهthanks : 18906
حمایت شدهThanked : 5424
پاسخAnswer 4 : لود کردن یک صفحه
با آجاکس میشه...
من برم افطار...
تو به جای لینک گوگل...لینک اون سایتت رو بزار...
گرچه میدونم جواب نمید...پس نه خودتو اذیت کن...نه منو...:دی
کد:
<script>
function functions(){
document.getElementById('id').innerHTML='<center>در حال بارگیری ...</center>';
var xmlhttp=window.XMLHttpRequest?new XMLHttpRequest():new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
xmlhttp.onreadystatechange=function(){
if(xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200){
code=xmlhttp.responseText;
document.getElementById('id').innerHTML=code;
}
}
xmlhttp.open('GET','http://google.com',true);
xmlhttp.send();
}
</script>
<button onclick="functions();">click</button><br>
<div id="id"></div>

اگه روی دکمه کلیک کردی و مطالب سایت رو لود کرد و نشون داد...که میشه...(بعید میدونم)
اما اگه شد هم باز یه مشکلاتی هست...

===================================================
برای تشکر از دکمه « سپاسگزارم » استفاده نمایید
چهارشنبه 03 تیر 1394 - 21:11
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
rjrmaku آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 752
عضویتRegistration date : 4 /12 /1391
حمایت کردهthanks : 203
حمایت شدهThanked : 183
پاسخAnswer 5 : لود کردن یک صفحه
نه ببین این سایت http://hhuu.net
یوزر و پسورد نود 32 میذاره

تو این صفحه
http://makuonline.ir/tools/n-o-d/Blue.php

با کد php یوزر و پسورد هایی که تو سایت hhuu.net هست فراخوانی میشه
من کد اینو با جاوا میخوام






چهارشنبه 03 تیر 1394 - 21:20
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : smaeal -
smaeal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 10648
عضویتRegistration date : 18 /11 /1392
حمایت کردهthanks : 18906
حمایت شدهThanked : 5424
پاسخAnswer 6 : لود کردن یک صفحه
داداش این حرفی که تو میزنی...
یعنی یه صفحه از یه سایت دیگه رو لود کنیم...بعدش یه قسمتشو توی یه سایت دیگه نشون بدیم...
با آجاکس امکان پذیره...
خب حالا اون صفحه ای که میخوای لود کنی سورسش توی فایل php اینطوری شروع میشه:
کد:
<?php
.
.
.

اما برای اینکه بشه با جاوااسکریپت یا همون آجاکس لودش کرد...باید به این شکل باشه:
کد:
<?php
header('Access-Control-Allow-Origin: *');
.
.
.

الآن هیچ کاری از دست ما ساخته نیست...
نیازی هم نیست کشش بدیم...:دی
چون هزاران تاپیک مشابه زده شده...
یکی میخواسته ساعت رو از سایت time.ir لود کنه و فلان...
در یک کلام...تا به سرور دسترسی نداشته باشیم نمیشه...
موفق باشی...

===================================================
برای تشکر از دکمه « سپاسگزارم » استفاده نمایید
چهارشنبه 03 تیر 1394 - 21:25
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : rjrmaku -
eghbal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 2030
عضویتRegistration date : 14 /3 /1392
حمایت کردهthanks : 1689
حمایت شدهThanked : 574
پاسخAnswer 7 : لود کردن یک صفحه
کد پی اچ پی اش رو گفتی داری ?? میشه بدی منم لنگ یه چنین چيزيم
به امید پیش رفت روز افزون کدستان. امیدوارم خود محمد به سایتش برسه . من بلد نبودم کمک کنم رفیق نمیره راه شدیم!
دوست دارم دوباره همتون رو همین جا ببینم.


و آنگاه که آسیاب باز خواهد ایستاد تا دخترکی در خانه , خود به تنهایی در

خانه گندم بکوبد و با یک مشت آرد , 80 میلیون اردک زشت را سیر نماید , جنگ

آسیاب , گندم دخترک را هم ربود و اردکان زشت در تالاب دیگری به قو تبدیل

شدند

از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره

من کوچیک شدمو یادم بود و این یادم داد

که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود

پنجشنبه 04 تیر 1394 - 01:00
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
00mostafa00 آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 542
عضویتRegistration date : 28 /12 /1392
حمایت کردهthanks : 260
حمایت شدهThanked : 121
پاسخAnswer 8 : لود کردن یک صفحه
اسماعیل نمیشه سورس صفحه رو بریزیم توی یک صفحه سایت و با استفاده از ای جکس اون صفحه رو توی یک سایت دیگه نمایش بدیم؟
پنجشنبه 04 تیر 1394 - 07:00
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
smaeal آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 10648
عضویتRegistration date : 18 /11 /1392
حمایت کردهthanks : 18906
حمایت شدهThanked : 5424
پاسخAnswer 9 : لود کردن یک صفحه
نگاه کن....
اون مسیری که تو گفتی شدنیه...
یعنی مثلاً صفحه کدستان رو بریزی توش...
بعدش لود کنی...
ولی این دوستمون جاوا اسکریپت میخواست...
===========================
اقبال بفرما...
هر صفحه ای داری رو میریزی توی این...
کد:
<?php
header('Access-Control-Allow-Origin: *');
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
echo(file_get_contents('http://'.$_GET['blog'].'.rozblog.com'));
?>

بعد با آجاکس لود میکنی...
یعنی با متد get یه آی دی میدی...بعدش میتونی اون صفحه رو آجاکس کنی...
فکر نکنم نیازی به توضیح بیشتر باشه...

===================================================
برای تشکر از دکمه « سپاسگزارم » استفاده نمایید
پنجشنبه 04 تیر 1394 - 08:19
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : 00mostafa00 -
rjrmaku آفلاین



ارسال‌هاAsnwers : 752
عضویتRegistration date : 4 /12 /1391
حمایت کردهthanks : 203
حمایت شدهThanked : 183
پاسخAnswer 10 : لود کردن یک صفحه
این کد فایل function.php

کد:

<?php
function ESETUPDATE($c = 1){
$e=file('http://hhuu.net/');
foreach($e as $g=>$f){
@$a.=$f;
}
preg_match('!<font color="green">(.*)</font>!sU',$a,$d );
preg_match_all('!<p>(.*)</p>!sU',$d[1],$r );
$b = $r[0];
if(!in_array( $c , range( 1 , 15 ) )){
$c = 15;
}
for($i = 0;$i < $c;$i++){
echo $b[$i];
}
}
?>


اینم کد فایل index.php

کد:

<?php
include('function.php');
ESETUPDATE(5);
?>

نقل قول از eghbal
کد پی اچ پی اش رو گفتی داری ?? میشه بدی منم لنگ یه چنین چيزيم








پنجشنبه 04 تیر 1394 - 11:45
وب کاربرUser's blog ارسال پیامSend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport
حمایت شده حمایت شده: سپاس هاThanks (1) : smaeal -






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


moisrex
درباره ماAbout us لینک های ماOur links کلمات کلیدیKeywords
انجمن تخصصی کدستان ، ساخته شده توسط فردی با نام مستعار Moisrex می باشد.This forum designed by a person who called Moisrex.

ایمیلE-mail : Moisrex @ Gmail.com
کدستان,انجمن کدستان,کدنویسی,انجمن پشتیبانی,فروم,رزبلاگ,آموزش کدنویسی,درخواست کد
تمامی حقوق این انجمن مربوط به همین انجمن می باشد | طراحی قالبCopyright (c) By Moisrex , All rights reserved | Desiger : Moisrex